Autoportti Turva

Tahdomme olla luottamuksesi arvoinen autoliike. Siksi tarjoamme sinulle entistä parempaa palvelua ja huolettomampaa autoilua Autoportin omalla Turva-sopimuksella. Sopimuksen ansiosta sinä voit nauttia autoilusta ilman huolta tulevista korjauskuluista. Turva kattaa laajasti autossa mahdollisesti ilmenevät korjaustarpeet.

MIKÄ ON AUTOPORTTI TURVA?

Autoportti Turva on käytetyille autoille tarkoitettu kunnossapitopaketti. Tuote on tarkoitettu autoilijoille, jotka eivät pidä yllättävistä korjauskuluista. Voit valita autoosi Autoportti Turvan, kun auto on sopimuksen alkaessa alle 8-vuotias ja alle 180 tkm ajettu. Tällöin saat autoon sopimuksen, johon sisältyvät kaikki tällä sivulla mainitut kohdat. Alle 10-vuotiaaseen ja alle 250 tkm ajettuun autoon on mahdollista ottaa suppeampi sopimus, johon sisältyvät kohdat 1-4.

AUTOPORTTI TURVA nyt vain 390 €MINKÄLAISILLE AUTOILLE PALVELU SOVELTUU?
Auton pitää olla alle 10-vuotias. Auton tulee olla täysin ehjä ja muutenkin hyvässä kunnossa. Myös kaikki huollot pitää olla tehty ja niistä pitää löytyä kirjallinen dokumentaatio.

KUINKA PITKÄ SOPIMUSAIKA ON?
Määräaikaisia sopimusaikoja on valittavissa kaksi, joko 12 kk / 20 000 km tai 24 kk / 40 000 km.

MITEN TOIMIN JOS AUTOONI TULEE VIKA?
Jos tilanteessa on tarve hinaukselle, voit tilata sen vakuutusyhtiösi tai auton liikkumisturvan kautta. Auto tulee hinata ensisijaisesti myyjäliikkeen huoltoon (Uusi Autohuolto Hamina), ja jos se ei ole mahdollista, lähimpään merkkihuoltoon. Ilmoita korjaamolle tästä sopimuksesta, jolloin lasku voidaan ohjata suoraan meille.

MITÄ JOS MYYN AUTONI, KUN SOPIMUS ON VOIMASSA?
Sopimus siirtyy uudelle omistajalle, kun myyt auton toiselle yksityiselle henkilölle.


 

MITÄ AUTOPORTTI TURVA SISÄLTÄÄ? 

1. SEURAAVAT MOOTTORIN JA MOOTTORIELEKTRONIIKAN OSAT
Moottorin sisäiset voidellut liikkuvat osat: männät, männän-
renkaat, kiertokanget, kampiakseli, nokka-akselit, imu- ja pakoventtiilit, sekä niiden nostimet ja keinuvivut, akselien laakeroinnit, öljypumppu, jakoketju ja sen rattaat/kiristimet. Sylinterikansi ja moottorilohko vain, mikäli vaatii uusinnan em. osien rikkoutumisesta johtuen. Polttoaine-ruiskutuksen- ja sytytysjärjestelmän ohjainlaitteet, sytytyspuolat, pyörintänopeustunnistimet, ilmanpaine- ja lämpötila-tunnistimet, käynnistinmoottorit ja latausgeneraattori (ei tiivisteet). 

2. SEURAAVAT OHJAUSJÄRJESTELMÄN OSAT
Tehostinpumppu, rattiakseli, ratti ja ohjausvaihde (ei putket, tiivisteet, letkut tai asentotunnistimet).

3. SEURAAVAT JARRUJÄRJESTELMÄN OSAT
Jarrupääsylinteri, jarrutehostin, jarrutusvoiman tehostin, jarrunestesäiliö, Abs-hydrauliaggregaatti, Abs-anturi ja Abs-järjestelmän elektroninen ohjainlaite (ei Abs-kehät, jarrusatulat, jarrusylinterit, jarruputket, levyt, palat, kengät tai käsijarru).

4. SEURAAVAT VOIMANSIIRRON OSAT
Vaihdelaatikon sisäiset voidellut liikkuvat osat ja vaihdelaatikon elektroniikka. Etu- ja takavetopyörästön sisäiset voidellut liikkuvat osat. Vetoakselit ja niiden nivelet (ei suojakumit). Kardaani ja sen tukilaakerit (ei tasapainotus). Nelivedon alennusvaihteisto, jakovaihteisto, lukot ja kytkimet. Kytkinsylinterit, kytkinlaakerit, kytkinlevy, painelevy ja vauhtipyörä (ei kuluma, tiivisteet, putket).

5. SEURAAVAT AHTIMIEN OSAT
Turboahdin, kompressoriahdin, ahtopaineensäädin ja 
välijäähdytin (ei putket).

6. SEURAAVAT POLTTOAINEJÄRJESTELMÄN OSAT
Polttoaineen siirtopumppu, ruiskutuspumppu, imusarja, kaasuläppäkotelo, ruiskutussuuttimet, ilmamassamittari, lambda-, paine-, ja lämpöanturit, polttoainetankin anturit (ei lisäainejärjestelmät, putkistot, suodattimet, tiivisteet).

7. SEURAAVAT PAKOKAASUJÄRJESTELMÄN OSAT
Pakosarja, EGR-venttiili, EGR-lauhdutin, Nix-, paine-, lämpöanturit ja pakoputkisto, (pois lukien katalysaattori ja hiukkassuodatin). 

8. SEURAAVAT MOOTTORIN JÄÄHDYTYSJÄRJESTELMÄN OSAT
Termostaatti, termostaattikotelo, vesipumppu (ei vuoto), jäähdytinkenno, jäähdytinkennon puhallinmoottori ja lämpötunnistin (ei putket, tiivisteet tai letkut). 

9. SEURAAVAT TURVALAITTEIDEN OSAT
Turvatyynyt, törmäys/kiihtyvyystunnistimet sekä niiden kaapelit ja liittimet. Turvavöiden lukot ja esikiristimet. Rattilukot, virtalukko ja avaimenlukulaite (ei city safety tai vastaavat ennakoivat turvajärjestelmät).
10. SEURAAVAT MUKAVUUSLAITTEIDEN OSAT
Lasinnostimet vivusto, -katkaisijat, -moottorit. Keskuslukituksen-  avain-, vastaanotin, -moottorit, -lukot ja -vivusto. Kattoluukun moottori (ei kiskot, tiivisteet, katkaisijat, lamellit, verhot). Ulkopeilien moottorit. Vakionopeudensäätimen viiksi, -katkaisijat, -tutka ja poljintunnistimet. Vilkkujen-, ajovalojen-, sekä lasinpyyhkijöiden katkaisijat. Tuuli- ja takalasinpyyhkijän moottori (ei vivustot, pesulaitteet). Mukavuuslaitteiden ohjainlaite. Mittaristot (ei ledit/polttimot/diodit/näytöt). Ilmastoinnin kompressori, -kuivain, -elektroninen ohjainlaite, -tuuletinmoottori, -höyrystin, -säätöpaneeli, matkustamon lämmityslaitteen kenno, (ei putket, letkut, tiivisteet, liitokset, desinfioinnit, täytöt).

KUN VIKA ILMENEE...

Vian ilmetessä voit olla suoraan yhteydessä Uusi Autohuolto Haminaan, puh. 020 7799 802. Mikäli asut muulla paikkakunnalla, voit ottaa yhteyttä palveluntarjoaja Fragus Warranty Finland Oy:hyn, josta saat lisäohjeita. 
Palvelun tarjoaa Fragus Warranty Finland Oy
info@fragus.fi | 09 34873237 | www.fragus.fi
 

 

 

© 2018 | Autoportti | ISO Autokauppa Suomi Oy